13 Şubat 2020 Perşembe

SüngerBob KareŞort Çizgi Filmi izle

SüngerBob KareŞort Çizgi Filmi izle https://cizgifilmizle.info/kategori/sunger-bob
https://cizgifilmizle.info/ adresinden en güzel sünger bob çizgi filmleri severek izleyebileceğiniz adres.
SüngerBob KareŞort : Filmin ana karakteri olmasıyla beraber ve neşeli karakterdir. Mesleği denizciliktir. En iyi arkadaşı Patrick’tir.Evcil hayvanı bir salyangozdur.Çalıştığı yer yengeç restoran’dır.İşini o kadar ağır ve özenle yapar ki ona Sünger Bob KareŞort demelerinin sebebi şortunun kare şeklinde olduğu.
Patrick Yıldız : Obur ve tembeldir.SüngerBob’un en iyi arkadaşıdır.Yengeç burgere bayılır.Ara sıra SüngerBob ile deniz anası avlarlar.Evi koca bir kayadır.

Squidward Dokunaç : Sessiz, uyumlu, sanatkar, müzisyen , mimari ve servet için bulunmaktadır. Her zaman Sünger Bob ve Patrick’ten nefret eder. Yengeç Restoranı’nda kasiyer olarak çalışır. İşinden hiç memnun değil. Çok kibirli içerir. Klarnet çalmaktan, resim yapmaktan ve güneşlenmekten hoşlanır. Evinin odalarından biri kendi portreleriyle doludur. Her zaman Sünger Bob’un asla dayanamaz.
Eugene Krabs : Paradan başka bir şey düşünmeyen içerir. Her zaman para ile yaşar. Yengeç Restoranı’nın patronudur. Her zaman Sünger Bob’u en iyi eleman seçmiştir (Filme göre 374 kez). Gizli formülünün gizli kalmasını sağlamaktır.
Sheldon James Plankton Bay Yengecin çocukluk arkadaşıdır. Fakat artık ondan nefret oranları, çok kötü ve acımasızdır. (Kova Kova) İşleri çok kötüdür ve hiç müşterisi yoktur. Tek yön yengeç burgerin gizli formülünü çalmaktır. Karen adlı bir bilgisayar ile evlidir.
Sandy Yanaklar : Karadan gelip maymunların ev sahibi olduğu bir kürede yaşar. Başlığı olmadan suda nefes alamaz. Evine sadece başında su dolu küre olan deniz canlıları girebilir. Baş tutkusu bilim ve Karete’dir . Teksas ‘tan beri ve işi maymunlara araç yapmaktır. Çok zekidir.
Salyangoz Gary : Sünger Bob’un evcil salyangozudur .Sünger Bob onu çok sever. Arada bir tatsızlık olur ama yine de hemen barışırlar. Kabuğu kırıntı hemen yenisi çıkar. Banyo yapmayı hiç sevmez. Gary yeniden evine (Sünger Bob’un evine) geri dönmektedir. Kitap okumayı çok sever. Aynı anda bozuk paraları mıknatıs gibi çekme özelliği vardır. Bunun nedeni bir mıknatıs yutmasıdır. Çünkü çok akıllıdır ama konuşamadığı için kimse bunu bilmez.
Bayan Puf : Sünger Bob’un sürücü kursu öğretmenidir. Onunla başı derttedir. Hep kaza yapar, Bayan Puff’ı kızdırır ve şişirir. Sünger Bob’dan hiç hoşlanmaz.
Bay Puff : Bayan Puff’ın kocasıdır ama o yakalanıp süs lambasılıdır.
İnci Krabs : Bay Yengeç’in kızıdır. Fazla duygusal ve biraz sorunlu bir genç kızdır. Balina olduğu için Plankton ondan çok korkar. Dans etmeyi ve arkadaşlarıyla alışveriş merkezlerini gezmeyi çok sever.
Cankurtaran Larry : Hep kas geliştirir. Güçlüdür ve akıllıdır. Oldukça yeteneklidir. Kırsal cankurtaran olarak görevlidir.
Squilliam Fancyson : Squidward’in liseden arkadaşıdır. O da Squidward gibi sanat ve gösterişi çok sever. Squidward’ın hayal ettiği onu şeye sahiptir ve bu yüzden Squidward onu çok kıskanır. Çok zengin ve başarılı içerir. Her fırsatta Squidward’ü ezer.
Stephen : Sünger Bob filmindeki gerçek insan. Gerçekten o, SpongeBob SquarePants’in yaratıcısı Stephen Hillenburg ‘dan başkası değildir. Stephen Hillenburg’un ilk Sünger Bob filminde görünüşüdür.
İhtiyar Jenkins : Yengeç Körfezi ve annesine zor zamanlarında yardım edebilirsiniz. Yengeçburgeri ilk o tatmıştır. her birinde farklı yüzlerle çıkmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder